احد جاودانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان این مطلب عنوان کرد: در دوازدهمین نمایشگاه استانی کتاب مازندران برای نخستینبار 25 ناشر از 12 کشور حضور خواهند داشت. برخی از این کشورها عبارت اند از انگلیس، آلمان، فرانسه، هند، هلند و لبنان.
وی افزود: در مجموع در این دوره از نمایشگاه استانی کتاب مازندران 510 ناشر در 320 غرفه، 62 هزار عنوان کتاب در حوزههای پزشکی، حقوق، دانشگاهی، زبان، عمومی، کشاورزی، کمک آموزشی، کودک و نوجوان، هنر و دینی را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهند داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه استانی سعی شده است زمینه بهگونهای فراهم شود تا مراکز دانشگاهی و کتابخانههای عمومی و خصوصی برای بازدید و خرید در نمایشگاه حضور پیدا کنند، عنوان کرد: در این دوره، هر روز شاهد برپایی برنامههای مختلف در بخش جنبی نمایشگاه خواهیم بود که از آن میان میتوان به برگزاری برنامههای ویژه با موضوع دفاع مقدس، تجلیل از خادمان نشر، بررسی تاریخ شفاهی استان مازندران، بررسی فرصتها و چالشهای وحدت حوزه و دانشگاه، کارگاه آموزشی سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، کارگاه آموزشی صنعت چاپ و نشر، رونمایی از تازههای نشر، مشاعره و تجلیل از کتابداران و کتابخوانان برتر استانی اشاره کرد.
جاودانی افزود: برای دوازدهمین دوره نمایشگاه استانی کتاب مازندران 150 میلیون تومان بُن کتاب در نظر گرفته شده است. البته قرار است مبلغ دیگری بُن، از سوی دستگاههای مختلف استان برای کارمندانشان، تهیه شود.
وی درباره شیوههای اطلاعرسانی نمایشگاه استانی کتاب مازندران گفت: اطلاعرسانی نمایشگاه هم از طریق رسانههای مکتوب و مجازی صورت گرفته است و همچنین صدا و سیمای استان، از طریق پخش تیزر و زیرنویس مردم را از برپایی نمایشگاه استانی کتاب مازندران آگاه میکند. همچنین سعی شده است از طریق تبلیغات میدانی در شهرِ ساری و سایر شهرهای استان، برپایی این نمایشگاه به نحو احسن اطلاعرسانی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران اظهار کرد: دوازدهمین نمایشگاه استانی کتاب مازندران از 23 تا 28 آذرماه ساعت 13 تا 19 در سالن وفائیان واقع در کیلومتر 7 جادی ساری به میاندورود میزبان علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی خواهد بود.
جاودانی در پاسخ به این پرسش که «چرا این نمایشگاه در نوبت صبح برپا نمیشود؟» گفت: با این کار خواستیم نوبت صبح برای ناشران فرصتی به منظور بازبینی غرفهها و کتابها باشد. همچنین تجربه سالها برپایی نمایشگاه استانی کتاب مازندران نشان داده است نمایشگاه در نوبت صبح از اقبال بازدیدکنندگان برخوردار نیست و بیشتر، نوبت بعدازظهر شاهد حضور چشمگیر علاقهمندان به کتاب است.