حسین ابراهیمآبادی، استادیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از ترجمه کتابی درباره مباحث جدید آموزشی و یادگیری در محیطهای وب و چندرسانهای خبر داد و گفت: نسخه اصلی این کتاب توسط یک موسسه آمریکایی تهیه شده و شامل حدود 20 مقاله درباره موضوع کتاب است. من نیز با همکاری علیرضا مقدم کار ترجمه این کتاب را شروع کردیم. با توجه به اینکه حجم نسخه اصلی کتاب بالا بود قرار است تا نسخه ترجمه شده آن در دو مجلد منتشر شود.
وی ادامه داد: هدف از تدوین کتاب پاسخ به این سوال است که محیطهای جدید چگونه میتوانند به یادگیری دانشآموزان کمک کنند و نظامهای وب پایه باید چگونه به کمک یادگیری بیایند. از سوی دیگر مدیریت دانش چگونه میتواند با استفاده از فناوری اطلاعات تحول یافته و رو به جلو حرکت کند و در این مسیر با چه مشکلاتی مواجه میشود؟
وی افزود: از سوی دیگر این کتاب به دنبال پاسخ به این سوال است که دانش آموزان با ورود به فضاهای مجازی چه نوع تجربه، جذابیت و حتی مشکلاتی در یادگیری دارند. همچنین در چه شرایطی یادگیری در اینترنت موجب ریزش و یا ماندگاری خواهد شد؟ ما نیز چگونه در حالی که باید با سرعت در اینترنت تولیدمحتوا کنیم میتوانیم ماندگاری ایجاد کنیم؟ بنابراین به صورت کلی تنوع آموزش و یادگیری در وب چگونه رخ میدهد و اولیا، مربیان و دانشآموزان در این باره چه نقشی میتوانند ایفا کنند.
این استاد دانشگاه یادآور شد: من چند سال پیش کتابی با عنوان آموزش و یادگیری در محیط وب منتشر کردم که این کتاب به نوعی مکمل آن کتاب است.
به گفته ابراهیمآبادی، این کتاب را پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی تا دوماه آینده منتشر خواهد کرد.
مهارتهای مطالعه و یادگیری، ملاکها و معیارها در تولید و برنامهسازی رادیو و تلویزیون، نقش آموزش عالی در نظام تصمیمسازی، مدیریت و برنامهریزی فعالیتهای دانشجویی، کلیاتی بر برنامهریزی اجتماعی ایران 1400 (ﻫ.ش) و دهها عنوان کتاب دیگر آثاری است که در کارنامه کاری ابراهیمآبادی ثبت شده است.