به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرسانی پانزدهمین جشنواره صنعت چاپ، غلامرضا شجاع افزود: چنین برنامههایی باید بهانهای باشند که صنعت چاپ را هم از نظر توانمندیها و هم ضعفها به چالش بکشیم. به شرطی به نتیجه مطلوب خواهیم رسید که جشنواره محدود به یک برنامه چند ساعته نباشد و در کنار آن حداقل سه روز اتاق فکر تشکیل و در حوزههای مختلف این صنعت، مشکلات و مسائل از سوی کارشناسان بررسی شود و در نهایت نیز خلاصهای از آن را نمایندگان اتحادیههای این صنعت در اختیار همه قرار دهند.
مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگرافان در ادامه با اشاره به تعلق داشتن این جشن به خانواده بزرگ چاپ، گفت: تمامی بدنه دولت باید در جشن صنعت چاپ حاضر شوند و از آنها دعوت شود تا به این مراسم بیایند و گوش به حرفها و دردلهای اهالی این صنعت بزرگ بسپارند. نمایندگان صنفهای مختلف چاپ باید در جشن صنعت چاپ حضور داشته باشند و به ایراد سخنرانی بپردازند.
این فعال صنعت چاپ در ادامه بیان کرد: در حال حاضر تنها 11 استان چنین جشنوارهای دارند. با وجود اینکه تهران به هر حال با دیگر استانها متفاوت است اما به نظر بهتر است تمام روسا و هیات مدیرههای اتحادیههای سراسر کشور را در مراسم جشنواره صنعت چاپ تهران دعوت کنند. همچنین از معاون وزیران، نهادها و سازمانهای مرتبط با این صنعت و حتی وزارتخانههایی که غیرمستقیم با صنعت چاپ کار میکنند نیز باید دعوت کرد تا در این مراسم حضور پیدا کنند. حضور این افراد به تعاملات بهتر میان اتحادیهها و بهبود روند پیشرفت این صنعت کمک شایانی خواهد کرد.